Wikan Personal

Operatörer till pålningsmaskin

Vi söker nu operatörer till pålningsmaskiner för arbete i Gävle hamn. Arbetet beräknas pågå fram till september 2019.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär i huvudsak att sköta pålningsmaskiner, typ RM-20, vid bygge av ny terminalkaj i Gävle hamn. Arbetstid måndag - fredag 07.00-21.00. Möjlighet finns att övernatta i Gävle under veckorna.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara aktuell för tjänsten krävs att du tidigare självständigt har jobbat med pålningsmaskiner. Du är van vid fysiskt arbete och trivs med att jobba utomhus året runt.

Information och kontakt
För mer information om tjänsterna kontakta Catharina Holgersson, catharina@wikan.se
, 0417-77 99 82 eller Stefan Johansson, stefan@wikan.se, 0417-77 99 81.

Tillträde omgående.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 29 november


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Operatörer till pålningsmaskin