Wikan Personal

Operativ VD

Om företaget
Buhres på Kivik ligger vackert beläget i Kiviks hamn, bara ett stenkast från havet. Anläggningen är modern och omfattar restaurang i två plan och med en trevlig och välbesökt terrass sommartid, den välrenommerade "Sillaluckan", en välsorterad fisk-, skaldjurs- och delikatessbutik, eget rökeri där vi förädlar fisk och skaldjur samt avdelning för sillinläggningar enligt gammal tradition. Våra produkter serveras i de egna restaurangerna men distribueras och säljs även till dagligvaruhandeln och övriga restauranger inom Lagnell Group. Buhres på Kivik förvärvades av Lagnell Group 2015. Lagnell Group drivs idag av andra generationen i familjen Lagnell, vars företagshistoria började med laxodling på 1970-talet i Heberg, Halland och omfattar idag bl. a också restaurangerna Laxbutiken i Heberg, Laxbutiken i Ljungskile samt Lilla Laxen i Kungsbacka. Buhres på Kivik omsätter årligen cirka 26 Mkr och har idag 12 tillsvidareanställda. Under sommarsäsongen ökar antalet medarbetare till cirka 70 personer.

Läs mer på www.lagnellgroup.se
 samt på www.buhres.se

Vi söker nu en engagerad och drivande Operativ VD till Buhres på Kivik. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att ansvara för befintlig verksamhet samt utveckla verksamheten hos Buhres på Kivik vidare. Du är en intraprenör som är högst delaktig, tillsammans med övrig personal, i den dagliga driften samtidigt som du kommer att tillföra nya idéer på hur Buhres på Kivik kan nå nya kunder och företag genom ditt kreativa sätt och din tidigare erfarenhet. Du kommer att ha både personalansvar och ekonomiskt ansvar för verksamheten. Du kommer att ingå i ledningsgruppen. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på Buhres på Kivik. Du kommer till största delen att arbeta dagtid, men periodvis arbetar du även kvällar och helger.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har minst eftergymnasial utbildning inom hotell och restaurang. Vi ser gärna att du även har någon form av ekonomisk utbildning och att du har flera års erfarenhet av en liknande roll inom säsongsbetonad restaurangverksamhet. Du har ett stort och gediget intresse för mat och du har även erfarenhet av personalansvar, schemaläggning, inköp och är en van och drivande projektledare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med större evenemang, konferenser och andra typer av event. 

Du som person 
Dina personliga egenskaper är viktiga! Vi söker dig som vill komma in i vårt gäng och tillföra kreativitet och positiv energi! Du är en ansvarstagande person som kommer att driva verksamheten som om att den vore din egen och du gillar att jobba både dagar, kvällar och helger. Du är en förebild för dina medarbetare och har ett proffsigt sätt såväl mot våra kunder och besökare som till våra leverantörer. Du har ett driv och ett engagemang som gör att verksamheten kommer att utvecklas både positivt och gynnsamt inom de närmaste åren.

Om Wikan personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.


Frågor och kontakt
Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Du söker tjänsten på www.wikan.se
 så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 26 oktober 2018. 

För mer info kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044-590 65 12 eller rekryteringskonsult Sara Kvist, 044 -590 65 12.

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 26 oktober . Arbetsort : Helsingborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Operativ VD