Wikan Personal

Nya utmaningar inom industrin!

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Våra småländska kontor finns i Anderstorp, Eksjö och Vetlanda.

Vi söker nu produktionspersonal till våra kunder i Gislaved-regionen.


Dina arbetsuppgifter
Som bemanningskonsult på Wikan Personal kommer du att få en chans att hitta nya utmaningar inom industrin. Vi matchar din kompetens med de uppdrag som vi har hos kund. 

Du kommer att få arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom industrin såsom Maskinoperatör, Montör, Svetsare, Truckförare etc. 


Din bakgrund
Du har tidigare erfarenhet från industriarbete och trivs i en producerande miljö. Att göra ett bra jobb och ha ett bra bemötande mot kollegor/chefer är viktigt för dig. 
Du talar och förstår svenska och har även körkort och tillgång till bil.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. 

Sista ansökningsdag 2018-02-28, urval sker löpande så sök gärna redan idag!

Vid frågor ring gärna Marie Grahn, 0381-48 09 51
.
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Gislaved

Kategorier : Tillverkning & Produktion Transport & Logistik


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Nya utmaningar inom industrin!