Wikan Personal

Nästa generations IT-konsulter

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.


Om Företaget
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea i Skellefteå dig som vill jobba som IT-konsult. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i IT-infrastruktur.

Just nu växer Atea inom flera områden i Skellefteå. Detta ställer nya krav på vår nuvarande organisation där vi av tradition är experter på att hantera samtliga IT-infrastrukturområden, och vi söker därför nu nästa generations IT-konsulter som vill vara med på vår resa.


Dina arbetsuppgifter
Som IT-konsult på Atea Skellefteå kommer du att ingå i vårt team för att stödja vår ökade leverans till våra kunder. Vi har många olika roller och jobbar mot allt från lokala till globala kunder och stöttar dem primärt inom IT-tjänster och allt vad det innebär.

Du kommer att vara Ateas ansikte utåt gällande all typ av IT-relaterade problem. Du kommer mest troligt att hantera allt ifrån de mest vanliga problem kring ett klientoperativsystem eller hårdvaruproblem, till mer komplicerade problem delvis beroende på din egna ambitionsnivå. 

Hos oss får du möjligheten att utmana dig själv genom nya varierande uppdrag, eller helt enkelt bli en del av en tyngre befintlig leverans. Med andra ord finns det möjligheter till utveckling hos oss. Antingen genom Atea-bekostade certifieringar från dom allra största leverantörerna, via erfarenhet eller genom att gå våra interna karriärprogram och rikta in dig mot exempelvis säkerhet, datacenter, kommunikation eller projektledning. Helt plötsligt har du kanske hittat din nisch och det är dags att gå med i ett nytt lag inom Atea och på vägen träffa ännu fler härliga kollegor som delar ditt driv inom just IT. 

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som junior IT-konsult är: 
- Vara slutanvändarens närmsta kontakt inom klientorienterade incidenter, via telefon, mail och på platsen 
- Support/felsökning av system eller hårdvara
- Dokumentera och jobba enligt branschstandarder för att förbättra it-supporten och standardisera lösningar


Din bakgrund
Självklart har du ett brinnande intresse för IT och teknik. I detta har du också en målmedvetenhet och en vilja att utvecklas och hela tiden lära dig nya saker inom området. Du tar personligt ansvar för dina arbetsuppgifter, för teamet och självklart för din egen utveckling. Du är självklart serviceminded med ett fokus på att ge den bästa upplevelsen i alla lägen, så väl tekniskt som socialt. Detta kräver även en mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att lyckas i tjänsten som junior IT-konsult bör du ha följande kompetens: 
- Goda kunskaper om hur en dator är uppbyggd och fungerar, främst gällande vanligt förekommande applikationer och Microsofts operativsystem inom både klient och server 
- Ett gott logiskt tänkande och felsökningsmetodik
- Har privat eller yrkesmässig erfarenhet av felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning. (ex. Microsofts operativsystem, Internet Explorer, Microsoft Office, nätverk och kommunikation, skrivare och kringutrustning 
- Talar och skriver engelska och svenska flytande 
- B-körkort 


Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster. 

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.Vill du bli en del av landslaget?
 
Varmt välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal, har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Vidmark, via 0910-77 09 82 eller tomas@wikan.se.

 

På grund av semestertider är ansökningstiden på annonsen förlängd, men vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


Anställningsomfattning

Heltid

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Sista ansökningsdag

2018-08-26

 

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

 

Kontaktpersoner

Tomas Vidmark

Konsultchef

Tel: 0910-77 09 82

 

 

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 26 augusti . Arbetsort : Skellefteå

Kategorier : Data & IT Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Nästa generations IT-konsulter