Wikan Personal

Mötesbokare/Eventbokare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Needle haystack söker nu flera mötesbokare / Eventbokare! Perfekt för dig som är student och vill arbeta lite extra vid sidan om studierna!

Dina arbetsuppgifter
Som mötesbokare kontaktar du nyckelpersoner hos olika företag och organisationer, via telefon, med ett uppdrag från kundens uppdragsgivare. Uppdraget kan vara bokning av deltagare till event/mässa, information kring en ny lansering etc. Kunden arbetar med presentationsverktyg och säljstödsystem som tillsammans med kundens metoder är effektiva och systematiska.

Din bakgrund
Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som periodvis vill ha ett extraarbete. Du har pondus, är självsäker och har ett taktiskt affärsintresse. Du har en bra telefonröst och du är glad och alert. Du hanterar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Tjänsten är en timanställning via Wikan Personal och antalet timmar styrs efter kundens behov.

Tjänsten är placerad i Kristianstad och du arbetar dagtid.

Tillträde efter överenskommelse. 

Denna rekrytering sköts av Wikan Personal och vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jennie Johansson på 044-5906505

Vi tillämpar löpande urval, så ansök redan idag!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Mötesbokare/Eventbokare