Wikan Personal

Montörer sökes till Grönbos byggprojekt i Skellefteå

Nu söker vi husmontörer Grönbos byggprojekt på Karlgård i Skellefteå.

Om företaget
AB Grönbo säljer och monterar ekologiska byggnader, tillverkade av naturliga byggmaterial. Det egenutvecklade byggsystemet klarar bl.a. flerbostadshus upp till åtta våningar, hallar, kontor och hotell. Komponenterna tillverkas i vår fabrik Ecopart i Bjurträsk, Norsjö 
Just nu behöver vi tillsätta medarbetare till ett projekt för husmontering på Karlgård i Skellefteå.

Dina arbetsuppgifter
Just nu behöver vi tillsätta medarbetare till ett projekt för husmontering på Karlgård i Skellefteå. 
Som sökande bör du ha erfarenhet av grovarbete, husmontage eller snickeri. Arbetet innebär att följa en tydlig process där du som husmontör följer aviserade anvisningar. All montering sker under väderskydd för att få en så bra arbetsmiljö som möjligt. Samtidigt innebär det att monteringen är helt väderoberoende. Viktigt är också att du arbetar för att följa viktiga mål inom säkerhet, arbetsmiljö och miljö. 
Här får du möjlighet att jobba i ett projekt som engagerar sig i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av vad de bygger och anlägger.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete inom byggbranschen. 
Att du har B-körkort och bil är ett krav. 
Utbildning i säkra lyft, samt fallskyddsutbildning ses som meriterande.

Som person är det viktigt att du är strukturerad, tillmötesgående och initiativtagande. Det är även viktigt att du har god samarbetsförmåga samt att du gillar att arbeta både självständigt och i grupp. 
När Karlgårdsprojektet är slutfört så kan det finnas möjlighet för dig att arbeta i husfabriken eller andra monteringsprojekt i olika städer. 
Det är viktigt att du delar samma kärnvärden som kundföretaget vilket innebär att du är jordnära, utvecklande, personlig, lyhörd och pålitlig. Det är viktiga grundläggande egenskaper för att kunna utföra arbetet på bästa sätt. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information och kontakt
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Information lämnas av Kenneth Vidmark Wikan Personal AB 0910-77 09 81
Ansök på vår hemsida https://skelleftea.wikan.se/
Sista ansökningsdag är 30 november.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : För 2 timmar sedan . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 19 november

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Montörer sökes till Grönbos byggprojekt i Skellefteå