Wikan Personal

Montör med elkunskap

Wikan Personal söker nu en montör med elkunskap till Montex i Jämjö.

Om företaget
Montex är en förkortning av monteringsexperten. Montex har utvecklats till ett företag som sköter inköp, logistik och distribution över hela världen och har kunder både i Sverige och övriga världen.

Vi sysslar med kontraktstillverkning. Vi har inga egna produkter och ingen egen bearbetningsverkstad vi behöver fylla. Vi har alltså inget annat på agendan än att tillverka våra kunders produkter, på effektivast möjliga sätt. Ja, förutom logistiken då - att se till att det ingående materialet anskaffas från rätt leverantör och att lagerhantering och distribution görs utifrån rätt förutsättningar.

Dina arbetsuppgifter
Det är stor spännvidd i monteringsarbetet och många produkter har någon form av elektronik i sig. 
Du skall behärska allt från finmekanik i analysinstrument till sampackning av grovgods.
Du måste behärska elscheman samt ritningsläsning.

På Montex får du flexibla arbetstider (flextid), friskvård (träning) samt ett mycket varierande arbete med goda möjligheter till personlig utveckling.

Din bakgrund/Dina egenskaper
- Vi söker dig som har en el- eller verkstadsgymnasieutbildning och några års praktisk erfarenhet från elmontage eller tillverkningsindustrin. Certifikat ej ett krav.
- Truck- och traverskort är meriterande, dock inget krav
- Du är van att skruva och meka och tycker att det är kul att lösa problem.

Som person är du en lagspelare som utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Likväl som du kommer att tillhöra ett arbetslag så kommer du även att få arbeta en hel del självständigt. Det är viktigt att du trivs med detta samt att du trivs med att ha ett stort eget ansvar. Du är en driven person med framåtanda som har ett gediget tekniskt intresse. Att arbeta på ett kundorienterat sätt är något du trivs med och du är angelägen om att göra kunden nöjd.

Information och kontakt
För mer information kontakta rekryteringskonsult Kjelle Rutzell, 0455-61 27 01.

Löpande urval tillämpas. Ansökningar tas endast emot via vår hemsida www.wikan.se

Välkommen att söka tjänsten snarast då vi har löpande urval, senaste ansökningsdag är 4:e november 2018.

Tjänsten är en hyrrekrytering, dvs att du först är anställd hos Wikan Personal innan du förväntas övergå i fast anställning direkt hos kunden.

Om Wikan personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 4 november . Arbetsort : Karlskrona

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Montör med elkunskap