Wikan Personal

Montageledare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en montageledare till en verkstad i Osby.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för planeringen av på- och ombyggnationer av lastbilar till tvåvägsfordon (rälsgående). Arbetet innebär el- och mekanikmontage men även en hel del arbete med hydraulik. Förrutom att ansvara för den dagliga planeringen kommer du även själv att arbeta aktivt i verkstaden tillsammans med dina kollegor. I tjänsten ingår det inget direkt personalansvar. 

Arbetstiden är dagtid.

Din bakgrund
Vi söker dig som har:

- Erfarenhet av att arbeta inom mekanik, hydraulik och elektronik. Det är inget krav att du ska kunna allt men gärna ha viss erfarenhet av det. 
- God teknisk grundkunskap.
- Bra planeringsförmåga.
- Noggrannhet och social kompetens värdesätts. 
- Erfarenhet av fordonsbranschen är meriterande.

Löpande urval tillämpas. Ansökningar tas endast emot via vår hemsida www.wikan.se
 och sista ansökningsdag är den 2/7.

Tjänsten är en hyrrekrytering, dvs att du först är anställd hos Wikan Personal i sex månader innan du förväntas övergå i anställning direkt hos kunden.

Om du har några frågor tveka inte att kontakta oss.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
.

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Osby

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Montageledare