Wikan Personal

Mättekniker

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Nu söker vi en mättekniker med kunskaper i programmering till ett företag i Hässleholm.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av kontrollmätning av detaljer, kalibrering av mätinstrument och programmering. 

Arbetstiden är dagtid 7-15:30

Din bakgrund
För att vara aktuell till tjänsten krävs erfarenhet av att programmera mätmaskiner. Du ska även förstå ritningar, ha kunskaper i CAD samt kunna kalibrera mätinstrument. Företaget programmerar i Metrolog, men kan du andra programmeringsspråk är du också välkommen att söka.

Tjänsten är en visstidsanställning som förväntas övergå i fast anställning direkt hos kunden i framtiden.

Ansökningarna behandlas löpande så skicka in din ansökan direkt!

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Håkansson på 044-5906507.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Mättekniker