Wikan Personal

Mätningstekniker/Mätingenjör

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Nu söker vi för Bergteamets räkning en mätningstekniker.

Om Företaget
Bergteamet AB etablerades 1999 och är alltjämt ett av skandinavens största entreprenadföretag inom bergarbete under jord. Våra uppdrag omfattar i huvudsak schaktarbeten, bergförstärkning och tunneldrivning. Vi är för närvarande ca 200 anställda och omsätter ca 500 Mkr.Bergteamet AB ser med tillförsikt på framtiden och behöver nu förstärkning. Som mätningstekniker/mätningsingenjör hos Bergteamet AB kan du arbeta med utstättning, inmätning och skanning för ortdrivning, schaktarbeten och bergförstärkning.

Dina arbetsuppgifter
Vi ser gärna att du har erfarenhet av mätningsarbete underjord. Har du dessutom utbildning inom området så är mycket meriterande. Ett krav är att du har erfarenhet av skanning och utsättning med teodolit. Då vi arbetar i en riskfylld miljö ska du ha ett högt säkerhetstänk och sätta säkerheten först. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande.
Utbildningar inom bergmekanik, sprängkort, etc är meriterande.
Placeringsort är i huvudsak inom Sverige och i synnerhet Norr- och Västerbotten. Du kommer i de flesta fall att arbeta i skift.
Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Din bakgrund
Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta med andra och är inte rädd för att ta i där det behövs. Du är självgående, lugn och stabil och gillar att jobba i en föränderlig miljö.
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wikan Personal AB. Frågor om tjänsten ställs till Kenneth Vidmark 0910-77 09 81
Ansökan lämnas in via Wikan Personals hemsida www.skelleftea.wikan.se


Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Mätningstekniker/Mätingenjör