Wikan Personal

Maskinskötare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal söker nu maskinskötare till ett livsmedelsföretag på Österlen

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär i huvudsak att självständigt sköta tillverknings- och förpackningsmaskiner i produktionen. Arbetstid tre-skift.

Din bakgrund
Vi söker dig som tidigare jobbat inom tillverkningsindustrin. Du är driven, noggrann och engagerad. Du har lätt för att samarbeta med andra, lära dig nya arbetsuppgifter och att jobba i ett högt tempo. 

För att vara intressant för denna tjänsten krävs att du har bil och körkort och bor inom pendlingsavstånd från Simrishamn.

Tillträde snarast.

Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.

Ansökningarna behandlas löpande, så ansök direkt!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Simrishamn

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Maskinskötare