Wikan Personal

Maskinoperatör/Truckförare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Nu söker vi en maskinoperatör med truckvana till Jackon AB i Skurup.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i första hand att arbeta som maskinoperatör på cellplast-linjen där också truckkörning ingår. Arbete i 2-skift.

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett stort intresse för maskiner och vill lära dig mer. Du har erfarenhet av industri och tillverkning och det är en arbetsmiljö du trivs i. Dessutom kan du köra motviktstruck.
Du är en person som tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter, visar rätt inställning och trivs i samarbete med andra.

Tillträde snarast.

Ansök snarast då urval görs löpande.

Tjänsten är en rekrytering och Jackon AB kommer att vara din arbetsgivare.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 15 juli . Arbetsort : Skurup

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Maskinoperatör/Truckförare