Wikan Personal

Låstekniker

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en låssmed till en kund i Kristianstad!


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med traditionella låssmedsarbeten med inriktning mot företag och offentlig miljö. Du kommer arbeta med allt från installation och driftsättning till dokumentation och projektering.

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av praktiskt arbete med mekaniska låsanläggningar, innefattande projektering, installation, service och underhåll. Som person är du kund- och serviceinriktad med en förmåga att anpassa tillvaron utifrån verksamhetens behov. Du är van att arbeta strukturerat och självständigt samt har en god kommunikativ förmåga till såväl interna som externa kunder. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med eget ansvar. 

Svenska i tal och skrift och B-körkort är krav.

Arbetstiden är förlagd dagtid.

Vid frågor vänligen kontakta Jennie Johansson, 044-5906505.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 juli . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Låstekniker