Wikan Personal

Lagerpersonal

Vi söker nu lagerpersonal med verkstadsvana till ett företag i Sjöbo-trakten.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att köra truck och serva produktionen, men även lossning och lastning av transporter. Dessutom gäller det att hålla lagret i oklanderligt skick på ett medelstort tillverkningsföretag. Arbetstid dagtid.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är engagerad, driven och ansvarstagande. Planering, strukturering och allmän ordning och reda är självklarheter för dig. Dessutom har du stor erfarenhet av att arbeta med affärssystem. Erfarenhet av Monitor är ett stort plus.
Du har datorvana och körkort.

Information och kontakt
För ytterligare information kontakta Sebastian Siversson 0417-779983

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 27 januari . Arbetsort : Sjöbo . Publicerat : 27 december

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Lagerpersonal