Wikan Personal

Lagerarbetare med truckkort

Wikan Personal söker nu en Lagerarbetare med truckkort till ett företag i Kristianstad!

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.Dina arbetsuppgifter
Som Lagerarbetare kommer du i huvudsak att arbeta med plock och packning samt godmottagning. I dina arbetsuppgifter ingår det även administrativa uppgifter som registrering och hantering av ordrar samt emballering, lastning, lagerhantering, pappersarbete och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom lager. Arbetet innebär även truckkörning.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du ska ha tidigare erfarenhet av lagerarbete och truckkörning. Jobbet kräver att du har truckkort och det är bra om du har erfarenhet av att köra fyrvägstruck.
Du kommer att jobba i direkt anslutning till produktionen så du behöver vara social och ha lätt för att samarbeta. Goda datorvana och förmåga att planera och ta ansvar är ett krav. Det är även ett krav med flytande svenska i tal och skrift.

Information och kontakt

Arbetet är förlagt till dagtid.
Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet att övergå till kund.

Om du har några frågor är du välkommen att ringa Jennie Johansson på 044-5906505.

Urvalet sker löpande så sök redan idag!

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 27 november . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Lagerarbetare med truckkort