Wikan Personal

Lagerarbetare med truckkort

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal söker nu en Lagerarbetare med truckkort till ett företag i Kristianstad!

Dina arbetsuppgifter
Som Lagerarbetare kommer du i huvudsak att arbeta med plock och packning. I dina arbetsuppgifter ingår det även administrativa uppgifter som registrering och hantering av ordrar samt emballering, lastning, lagerhantering, pappersarbete och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom lager. Arbetet innebär även truckkörning.

Arbetet är förlagt till dagtid.

Din bakgrund
Du ska ha tidigare erfarenhet av lagerarbete och truckkörning. Jobbet kräver att du har truckkort och det är bra om du har erfarenhet av att köra fyrvägstruck.
Du kommer att jobba i direkt anslutning till produktionen så du behöver vara social och ha lätt för att samarbeta. Goda datorvana och förmåga att planera och ta ansvar är ett krav. Det är även ett krav med flytande svenska i tal och skrift. 

Anställningsform: Visstidsanställning
Sista ansökningsdag är söndagen den 17 juni. 

Om du har några frågor är du välkommen att ringa Jennie Johansson på 044-5906505.

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 17 juli . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Lagerarbetare med truckkort