Wikan Personal

Lagerarbetare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en driven lagerarbetare till ett företag strax utanför Kristianstad.


Dina arbetsuppgifter
Som lagerarbetare förväntas du:
? Vara delaktig i avdelningens alla moment från att kontrollera saldo, plocka ordern och boka transport till att lasta bilen själv.
? Hantera affärssystem gällande bokningar, lagerflyttar, saldojusteringar mm
? Ha god datorvana 
För att bli aktuell för tjänsten krävs att du har truckkort behörighet B1 och B3.


Din bakgrund
Detta är tjänsten för dig som tidigare arbetat som lagerarbetare samt har god truckvana. Du kommer att arbeta i ett team på tre personer där du blir en viktig del i att driva lagret framåt. Vi söker därför dig som är engagerad och plikttrogen. Du är säkerhetsmedveten, noggrann och ordningsam, har du tidigare arbetat med 5S är detta meriterande. För att trivas i rollen som lagerarbetare måste du även vara stresstålig och ha ett strukturerat arbetssätt med en hög servicekänsla.
Genomgående för all personal anställd av Wikan Personal, ställer vi krav på rätt inställning & attityd. Du kommunicerar väl på svenska, i både tal och skrift.

Arbetet är förlagt på dagtid. 
Tjänsten är en hyrrekrytering, dvs att du inledningsvis blir anställd av Wikan Personal och förväntas sedan övergå i anställning hos kundföretaget.
Urval sker löpande så ansök redan idag på wikan.se! Vid frågor vänligen kontakta konsultchef Johanna Fondell 044-590 65 02.
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Transport & Logistik Övrigt


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Lagerarbetare