Wikan Personal

Kyltekniker/kylmontör

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Just nu söker vi en kyltekniker/kylmontör till ett företag i Karlskrona.

Dina arbetsuppgifter
Du skall skall självständigt utföra montage av kyl-och värmepumpanläggningar samt underhåll. Arbetet innebär varierande typ av anläggningar/system och
utförs självständigt eller i team.

Din bakgrund
Du har kylteknisk utbildning och minst 3 års erfarenhet från branschen samt certifikat. Förmåga att driva arbeten och ta självständiga beslut är viktigt.
Arbetet innebär tät kundkontakt och krav på social kompetens. 

Tjänsten är en visstidsanställning som förväntas övergå till fast tjänst hos kunden och kommer tillsättas så snart vi har hittat rätt person.

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kjelle Rutzell, 0455 61 27 01.
Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Karlskrona

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Kyltekniker/kylmontör