Wikan Personal

Kvalificerad svetsmontör

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal söker nu en kvalificerad svetsmontör till ett företag i Hässleholm.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär främst svetsning med pinne men även en del rörtråd och allt är i svarta material. Svetsningen är på licensnivå fast ingen formell licens krävs.

Arbetstiden är dagtid.

Din bakgrund
Du som söker ska ha stor erfarenhet av svetsning med pinne och rörtråd. Du har även erfarenhet av montagearbete. Du är pålitlig, noggrann och van vid att jobba både självständigt och i grupp i högt tempo. 

Tjänsten är en hyrrekrytering som förväntas övergå i anställning direkt hos kunden efter sex månader.

På den här tjänsten kommer vi att ha löpande urval så sök så snart som möjligt. 

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 17 timmar . Arbetsort : Hässleholm


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Kvalificerad svetsmontör