Wikan Personal

Kundtjänstmedarbetare

Om företaget
Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare till ett tillverkningsföretag på Österlen.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av kundkontakter, mottagande av ordrar, fakturering och i övrigt förekommande sysslor på ett kontor. Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet av kontorsarbete. Du har stor datorvana, är van vid att ha kundkontakter och behärskar svenska och engelska flytande. Kan du tyska också är det meriterande.
Som person är du en lojal, stresstålig och noggran lagspelare.

Information och kontakt
Tillträde snarast

Ansökningarna behandlas löpande så ansök direkt dock är sista ansökningsdag 2018-11-30

För mer information om tjänsten ring Stefan Johansson, 0417-77 99 81

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Simrishamn

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Kundtjänstmedarbetare