Wikan Personal

Kundmottagare/ ekonomiassistent

Om företaget
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Vi söker nu en kundmottagare till kunds räkning.

Dina arbetsuppgifter
Som vår Kundtjänstmedarbetare är du vårt ansikte utåt och den första du möter i vår anläggning. Du, tillsammans med våra befintliga kolleger kommer att vara viktiga nyckelspelare i vårt gäng. Du kommer att ha ansvar för vår kundmottagning, vilket innebär att du arbetar med kundservice via telefon och besök. Du kommer att arbeta administrativt med exempelvis arbetsordrar, kassaavstämning, faktureringsunderlag samt ge service internt. Arbetet kräver stor flexibilitet och du kommer att ha varierande arbetsuppgifter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en ypperlig känsla för service! Du har en genuin vilja att göra det som krävs för att våra kunder skall känna sig nöjda, såväl i telefon som i kundmottagningen. Vi ser gärna att du har god förståelse för ekonomi och att du har bra administrativ förmåga. Du gillar att ha många olika arbetsuppgifter igång samtidigt. God datorvana och erfarenhet av att ha arbetat i affärssystem. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, i svenska och engelska. 

Du som person
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett stort engagemang i att ge våra kunder den bästa servicen! Egenskaper som analytisk, sifferorienterad, kundvänlig och prestigelös väger tungt. Dessutom har du god initiativförmåga och ser vad som behöver göras. Du har en hög social kompetens och är van att möta kunder i olika situationer. 

Tjänsten är placerad i Perstorp. Arbetstider är måndag-fredag kl. 08:00-17:00. 

Tillträde sker snarast så välkommen med din ansökan snarast möjligt via Wikans hemsida, www.wikan.se
. Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med Din ansökan!

Information och kontakt
För mer information eller frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Ola Jontoft på telefon 044 - 590 65 13.

Sista ansökningsdag : 21 december . Arbetsort : Perstorp

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Kundmottagare/ ekonomiassistent