Wikan Personal

Kundmottagare

Om företaget
Kristianstads Automobil Lastvagnar AB är ett helägt dotterbolag till Kristianstads Automobil AB. Bolaget startades redan 1932 med försäljning av Volvo personbilar och lastvagnar. Fram till 2004 drevs verksamheterna i gemensam fastighet i Hammar.Sedan hösten 2004 finns lastvagnsrörelsen i större och modernare lokaler i Öllsjö industriområde.
Bolaget har 21 anställda och erbjuder försäljning av nya och begagnade lastvagnar, reservdelar och tillbehör, fullserviceverkstad för lastvagnar och bussar, smörjservice samt tvättanläggning som är tillgänglig dygnet runt med Volvo lastbilskort. VD är Fredrik Skanse. Läs mer om oss på www.kristianstadsautomobil.se

Vi söker nu en Kundmottagare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som kundmottagare blir din huvudsakliga uppgift att ansvara för den dagliga kundverksamheten på anläggningen. Du kommer att aktivt arbeta för att förbättra lönsamhet, kundtillfredsställelse och affärsutveckling. Du är den som våra kunder både möter först både via besök och i telefon och du arbetar för att bevara och utveckla goda kundrelationer. 

Exempel på arbetsuppgifter:
- Upprätta arbetsorder, följa upp utfört arbete samt föra en dialog kring ev avvikelser både internt och externt 
- Arbeta proaktivt med att säkerställa anläggningens beläggning och nyttjandegrad
- Planera och prioritera den dagliga verksamheten samt fördela arbete till verkstaden i samråd med våra tekniker
- Bistå med rådgivning och prisuppgifter mot kund och internt
- Kunna ge prisförslag 
- Marknadsföra och aktivt arbeta med försäljning och kampanjer av servicemarknadens tjänster och produkter 
- Fakturera


Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har en 3-årig fordonsteknisk gymnasieutbildning samt några års erfarenhet av att ha arbetat med lastvagnar och/eller jordbruksmaskiner eller personbilar. Du är tekniskt kunnig och har tidigare arbetat med både serviceplanering, uppföljning och du har god erfarenhet av kundkontakt både via besök, e-post och telefon. Tjänsten kräver goda kunskaper i Officepaketet samt erfarenhet av något affärssystem. 

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du har ett gott kundbemötande, är positiv och ser till att våra kunder får den bästa servicen! Dessutom är du drivande, lösningsorienterad och strukturerad. Du är van vid att ta ansvar, är öppen och har god samarbets- och samordningsförmåga.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Kristianstads Automobil Lastvagnar och tillsättning sker efter överenskommelse. Tjänsten är placerad på vår anläggning i Öllsjö, strax utan för Kristianstad.

Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag är den 6 januari 2019. Du söker tjänsten på www.wikan.se


Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044-590 65 14. 

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 6 januari . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 7 december

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Kundmottagare