Wikan Personal

Konstruktör

Om Företaget
Vi på W.Ruberg AB tillverkar högpresterande vattenpumpar för professionell brandbekämpning. W. Ruberg är ledande inom sitt område. Vi exporterar våra produkter över hela världen. Sedan två år tillbaka har vi utökat vår verksamhet med försäljning av räddningsfordon. Våra räddningsfordon säljs i samarbete med vår ägare WISS. Företaget är beläget två mil norr om Kristianstad, i Immeln. Bolaget W. Ruberg omsätter cirka 50 miljoner kronor och har ca 25 anställda. Läs mer på www.ruberg.se

Vi växer och söker nu en erfaren konstruktör. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som konstruktör innebär att rita och konstruera kundanpassade pumpar, större pumpaggregat, skumsystem och dess kringutrustning såsom hydraul och växellådsdrivningar. Dina arbetsuppgifter omfattar layoutarbete, konstruktion och dokumentation i olika projekt. Du kommer att vara delaktig från ruta ett i projekt och arbeta parallellt med flera olika applikationer. Du kommer att få arbeta i Autodesk Inventor (ritprogram). Som konstruktör hos oss arbetar du även med administration i Monitor (affärssystem) kring olika projekt. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i tjänsten.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du är utbildad maskiningenjör på gymnasienivå och att du sedan skaffat dig kunskaper genom att ha arbetat som konstruktör under några år. Som konstruktör använder du dig av CAD-program, så det är ett krav att har erfarenhet av detta. Du har teknisk fallenhet och vi ser gärna att du har jobbat med tillverkning, nära en produktion eller verkstad, i en mindre organisation. Meriterande om du arbetat med konstruktion av pumpar eller gjutmodeller tidigare. Du hanterar Officepaketet och behärskar svenska samt engelska i tal och skrift. 

Du som person
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi ser gärna att du som person har ett stort intresse av teknik och produktion. Vidare är du social, självgående och kostnadsmedveten. Du är en ordningsam person som tar ansvar för ditt arbete. 

Tjänstgöringsort är Immeln vilket kräver att du har B körkort och tillgång till bil. Vi ser gärna att du har maximalt 45 minuters pendling. Tjänsten är på 100 % och du kommer att jobba dagtid. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos W. Ruberg. 

Tillsättning sker snarast efter sommaren. Välkommen med din ansökan senast 2018-08-26 via Wikans hemsida www.wikan.se. 

För mer info kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044-590 65 12. 

Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 augusti . Arbetsort : Östra Göinge

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Konstruktör