Wikan Personal

Kock

Om företaget
1 KöK är en annorlunda restaurang, vi serverar mest husmanskost. Här lagar vi mat som vi själva vill ha den om vi går ut och äter. Allt är lagat från grunden av svenska närproducerade råvaror. Bra mat tar tid att laga, vi har mycket långkok på menyn. Hemma fick vi lära oss att tillaga och äta hela djuret, därför kommer det att finnas mycket framdelskött när det gäller ox och fläskkött.

Nu söker vi en Kock som kan jobba deltid tillsammans med oss under höst och vintern!

Dina arbetsuppgifter
När du arbetar som kock på Ett Kök ansvarar du för tillagning och beredning samtidigt som du ser till att vara en god värd. Ni tillagar mat från grunden och dina tidigare kunskaper i yrket lägger nivån. Du lägger vikt i att hålla rent, sköta hygienen och ge högklassig service till gästerna. 

Arbetet omfattar ca 10-25 tim i veckan.
Anställningsform: Visstid 
Arbetstiden är förlagd både dagtid, kvällar och helger.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har tidigare erfarenhet av kockyrket och matlagning från grunden. Som person är du ordningsam, har god kommunikationsförmåga och kan hantera flera saker samtidigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där positiv inställning och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Det krävs flytande svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
Vid frågor och funderingar vänligen kontakta Konsultchef Ola Jontoft, 044-5906513 eller Konsultchef Jennie Johansson, 044-5906505.

Om Wikan personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 4 november . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Kock