Wikan Personal

Kantpressare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu duktiga kantpressare till en aktör i Skellefteå kommun som är verksam inom verkstadsindustrin.

Dina arbetsuppgifter
Som kantpressare kommer du att arbeta ute i produktion med både manuell och automatisk kantpressning. Mycket av det som tillverkas skall vidare till olika kunder vilket ställer stora krav på leveranssäkerhet och driv.

Din bakgrund
Vi söker dig som har verkstadserfarenhet. Du bör även ha goda kunskaper inom ritningsläsning och manuell mätning. Har du truckkort så ses det som meriterande men är inget krav.
Som person är du engagerad, driven och flexibel. Du arbetar bra såväl ensam som i grupp och ser positivt på nya arbetsuppgifter. För denna tjänst är din personlighet av stor betydelse. 

Omfattning: Arbetet är på heltid och du kommer att vara anställd av Wikan Personal AB och uthyrd till vår kund med chans till övergång till kund.
Sista ansökningsdag: 2018-03-26, urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Maria Marklund 0910-77 09 84

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 mars . Arbetsort : Skellefteå

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Kantpressare