Wikan Personal

Kandidatansvarig till Wikan Personal

Om företaget
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Vi på Wikan Personal i Skellefteå behöver bli fler. Därför söker vi nu en kandidatansvarig under fyra månader med möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter
Som kandidatansvarig kommer du främst att arbeta med våra uthyrningsuppdrag och delar av våra rekryteringsprocesser. Det sker i ett nära samarbete med konsultchefen. Din insats är av största vikt för att säkerställa såväl kvalitet som leveransprecision.
Du har ett stort ansvar för vårt kandidatinflöde, vilket innefattar annonsering, urvalsarbete, intervjuer, referenstagningar och återkoppling till kandidater. För att lyckas med detta kommer du att arbeta med strategier för att attrahera kandidater genom sociala medier, mässor och olika nätverk. Till viss del kan även kundbearbetning ingå i dina arbetsuppgifter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en positiv grundsyn och dela våra värderingar. Du uppskattar kontakten med människor och har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer. Vidare behöver du vara mycket strukturerad och duktig administrativt. För att lyckas i rollen måste du klara av att ha många pågående uppgifter parallellt samt ha förmågan att på ett effektivt sätt planera och prioritera ditt arbete. Vi lägger även stor vikt vid din förmåga att kommunicera i tal och skrift.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse av människor. Du är en orädd person som trivs med att ha många bollar i luften. Vidare har du förmågan att på ett ödmjukt men övertygande sätt fånga kandidaternas intresse för de tjänster som våra kunder gett oss i uppdrag att bemanna eller rekrytera. Du behöver inte nödvändigtvis vara utbildad inom HR men det är meriterande. 
Vi ser gärna att du är intresserad av IT och digital utveckling då du även kommer att vara ansvarig för vår digitala marknadsföring.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten så kontaktar du Kenneth Vidmark på Wikan Personal 0910-770981
Sista ansökningsdag är 2018-12-16
Urval sker löpande så kom in med din ansökan så snart som möjligt.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 16 december . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 30 november

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Kandidatansvarig till Wikan Personal