Wikan Personal

Kalkylingenjör

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal söker en Kalkylingenjör till ett byggnadsföretag med filialer över stora delar av södra Sverige, 



Dina arbetsuppgifter
Tjänsten är till största del ett självständigt arbete med allt ifrån detaljerade kalkyler baserade på färdiga bygghandlingartill idè skisser och budgetkalkyeler. Du driver processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du är van att analysera, identifiera risker samt se möjligheter med alternativa lösningar på projekten.
Arbetet bedrivs ofta i samarbete med platschefer, inköpare och arbetschef.
Förfrågningarna från kunderna innefattar såväl nybyggnationer som renoveringsarbeten. Arbetstid dagtid.


Din bakgrund
Vi söker nu efter dig som har en teknisk och/eller ekonomisk utbildning och som tidigare jobbat med kalkylering och är bekant med byggbranschen. Du är en van förhandlare och känner till hur man sluter bra avtal med underleverantörer.Goda datorkunskaper är ett krav. Har du dessutom jobbat med Bidcon byggberäkningsprogram är det en merit. 
Vi ser helst att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet från bygg. Dina erfarenheter därifrån är kalkyl, arbetsledning eller som platschef.

Utmärkande drag hos dig är ett stort engagemang för arbetet, initiativförmåga och ett väl utvecklat sinne för planering, organisering och finansiering.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tillträde snarast. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut, så ansök direkt!

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos kundföretaget.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 26 februari . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Kalkylingenjör