Wikan Personal

Installations- och serviceelektriker

Om företaget
El & Ljusteknik i Skåne AB grundades 2003 av Adam Ekholm. Vi har idag kontor i Hässleholm där våra tjugotalet medarbetare utgår ifrån. Vi erbjuder såväl privatpersoner som företag allt från enklare elinstallationer till omfattande projektering. Givetvis arbetar vi endast med godkända kvalitetsprodukter och lämnar marknadsmässiga garantier på utfört arbete.

Vi söker därför en Installations- och serviceelektriker.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba med alla förekommande installations- och serviceelektrikerarbete inom nybyggnation och renovering. Du arbetar både enskilt och tillsammans med andra. Arbetsområdet är Hässleholm med omnejd. 

Arbetstiden är dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har utbildning inom el. Behörighet är meriterande men inget krav, dock några års erfarenhet inom installation är bra.

Du är en noggrann, engagerad och driven problemlösare. Du är en händig person med ett tekniskt intresse. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och van vid att ta egna initiativ. 

Som person är du positiv, humoristisk och utåtriktad. Att du gillar mötet med människor ser vi som en självklarhet då kundkontakt är en stor del av arbetet. Att vara lösningsorienterad och inneha god planeringsförmåga är också en förutsättning. Du talar och skriver obehindrat på svenska. 

B-körkort är ett krav.
Arbetsområde: Hässleholm med omnejd
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tillträdesdag: Omgående

Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du är inhyrd via Wikan Personal i 6 månader innan du förväntas att övergå i en tillsvidareanställning hos El&Ljusteknik iSkåne AB Information och kontakt
Känner du att du är rätt person? Välkommen med din ansökan redan idag då vi kallar till intervju löpande. Vi tar endast emot ansökningar via Wikan Personals hemsida www.wikan.se. 

För mer information eller frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ola Jontoft, 044 - 590 65 13.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 21 december . Arbetsort : Hässleholm . Publicerat : 22 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Installations- och serviceelektriker