Wikan Personal

Innesäljare

Om företaget
Lindab Sverige AB
Lindabs försäljning i Sverige sker via vår försäljningsorganisation Lindab Sverige AB, med huvudkontor i Grevie och försäljningsfilialer på ett 30-tal orter runt om i landet. Lindab Sverige AB har ca 250 anställda och en omsättning på ca 1 850 MSEK.

Om Lindab
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat.
Lindabkoncernen har ca 5 100 medarbetare i 32 länder och omsatte 8 242 MSEK år 2017. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. För mer information om Lindabkoncernen besök oss på www.lindab.com  

Vi söker nu en innesäljare till vår verksamhet i Ronneby. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med kundservice och försäljning till plåt- och ventilationsentreprenörer. Försäljningsarbetet sker via telefon, mail och i butik. Arbete med offert och offertuppföljning tillsammans med kundansvarig säljare ingår också i arbetsuppgifterna. Du kommer i ditt dagliga arbete ha många interna kontakter i Lindabs organisation, till exempel med säljare i regionen och med kollegor på Lindabs produktionsenheter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har byggnadsteknisk utbildning eller erfarenhet från byggbranschen. Har du tidigare arbetat som innesäljare eller ordermottagare i liknande verksamhet ses detta som meriterande. Vi tror att du som söker har en gedigen teknisk förståelse och en naturlig fallenhet för att skapa och bygga kundrelationer. 

Som person är du driven, flexibel och engagerad. Du är en utåtriktad person med stor social kompetens. Du har en god datorvana och får gärna ha arbetat i ett större affärssystem.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid, förlagd till dagtid kl. 07-16 måndag - fredag. Placeringsort är Ronneby.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan redan idag! Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 6 januari.

För mer information eller frågor om tjänsten, kontakta Sara Kvist på 044-590 65 12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 6 januari . Arbetsort : Ronneby . Publicerat : 7 december

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Innesäljare