Wikan Personal

Innesäljare

Om Företaget
Ammeraal Beltech som är ett världsledande företag inom process- och transportband, erbjuder branschens bredaste sortiment till fler än 150 länder världen över. Ammeraal Beltech är ett globalt företag med sex fabriker, över 80 servicecenter, fler än 2500 anställda och 25000 kunder. 2017 var Ammeraal Beltechs globala omsättning 385 miljoner Euro. Huvudkontoret ligger i Holland, men det finns ett nätverk av operativa företag över hela världen som utgör en kontaktpunkt för lokala kunder. På varje lokalkontor arbetar representanter med varje kund för att hitta lösningar på deras specifika önskemål. Ammeraal Beltechs svenska huvudkontor ligger i Kristianstad och har 19 anställda. Läs gärna mer på www.ammeraal-beltech.se

Vi växer och söker nu en innesäljare med tekniskt intresse som vill vara med på vår resa! I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer framförallt att jobba med ordermottagning och teknisk support för att på sikt växa in i rollen som innesäljare. I arbetsuppgifterna ingår det även inköp av material till kundorder. 
Ammeraal Beltech utvecklar specifika produkter för alla typer av marknader, och kundernas behov av unika processer och produktegenskaper beaktas och införlivas med produkterna för att nå bästa möjliga lösning. Därför är det viktigt att du har en mycket god teknisk förståelse. Kunderna finns t ex inom livsmedels-, textil- och träindustrin och på tryckerier.
Även om ordermottagning/teknisk support/försäljning ligger i fokus så innebär en hög grad av kundservice även att du arbetar med leveransbevakningar, bekräftelser och offertuppföljningar. I din självständiga roll ingår även kalkylering och prissättning. Delen som rör inköp handlar framförallt om inköp från andra enheter inom koncernen. Att ge teknisk support och komma med förslag till lösningar åt kunderna är ytterligare en viktig uppgift i rollen som innesäljare. Förutom kundkontakter så kommer du att ha många interna kontakter; du kommer ge support till övriga säljorganisationen och du har en tät dialog med verkstaden.

Din bakgrund
Vi söker dig som har dokumenterad order- och/eller säljerfarenhet och god teknisk förståelse. Du har förmågan att se flöden i en verksamhet och har erfarenhet av att vara en del av detta. Du har en gymnasieexamen. Du kommer att ha kontakter med leverantörer i utlandet vilket kräver goda språkkunskaper i engelska. Den stora delen av kommunikationen sker via mejl och vi ställer krav på att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska. Du använder datorn och telefonen som arbetsredskap så goda datorkunskaper förutsätts (Officepaketet) och meriterande om du tidigare arbetat i ett affärssystem. Vi använder Garp. 

Som person är du tekniskt intresserad, engagerad samt arbetar strukturerat och noggrant. För att lyckas i rollen krävs det att du kan arbeta med många projekt parallellt. Vidare är du serviceinriktad och nytänkande. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är proaktiv i ditt arbetssätt. 

Du kommer att ha ditt kontor i Kristianstad. Tjänsten är inledningsvis på 50 % av en heltid. Vi ser gärna att du växer in i rollen och att du på sikt vill öka din tjänstgöringsgrad. Tjänsten inleds med att du jobbar som konsult via Wikan Personal. Med andra ord blir du visstidsanställd under minst 6 månader med målsättningen att övergå i en tillsvidareanställning hos Ammeraal Beltech. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på tel. 044-590 65 12. 

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se, senast 2018-08-24. 

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 24 augusti . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Innesäljare