Wikan Personal

Inköpsassistent

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Nu söker vi en inköpsassistent till ett verkstadsföretag i Hörbytrakten.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär huvudsakligen att utifrån lagersaldo, och arbetsledarnas önskemål, göra inköp till produktionen på företaget. Arbetstid dagtid.

Din bakgrund
Vi söker dig som tidigare jobbat med lagerhållning inom produktion/verkstad. Du är strukturerad, noggrann och en van datoranvändare som har lätt för att samarbeta.

Tillträde snarast.

Tjänsten börjar med en provanställning som förväntas övergå i en tillsvidareanställning.

Ansökningarna behandlas löpande så ansök direkt!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Hörby

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Inköpsassistent