Wikan Personal

Inköpare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu för kunds räkning en erfaren inköpare till ett företag som ligger ca 30 minuters körväg från Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med inköp av material, produkter och artiklar till vår verksamhet. Du ansvarar för hela inköpsprocessen samt en del arbetsuppgifter inom eftermarknad. Dina arbetsuppgifter kommer att vara; 

- Orderhantering och leveransbevakning
- Registrering av ankommande och avgående gods
- Inventering och ansvara för rätt lagernivå
- Göra avrop hos våra leverantörer
- Beställning av frakter
- Underhåll av artiklar i vårt affärssystem Monitor
- Koordinera inköp, hålla kontakt med kunder, leverantörer och interna kontakter. Kontakter med leverantörer sker till största del via mejl och telefon
- Driva arbetet att utveckla befintliga leverantörer och hitta nya samt att göra leverantörsbedömningar gällande kvalitet och pris
- Driva olika interna projekt som förbättrar vårt företag och ökar försäljningen

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av en inköpsroll på ett mindre eller medelstort företag. Utbildning inom relevant område ses som meriterande. Vi ser det som en stor fördel om du har arbetat med internationella kontakter och om du har förhandlingsvana. Du har god datorvana och är van användare av Office-programmen. Du har även erfarenhet av arbete i ett större affärssystem och det är starkt meriterande om du har arbetat i Monitor. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Fördel om du talar och skriver på tyska. 

Du är proaktiv i ditt arbetssätt och har ekonomiskt sinne för affärer. Vidare är du relationsskapande och kreativ med hög social kompetens och stort eget driv. Du gillar att knyta nya kontakter och har inga problem att skapa relationer via telefon och mejl. 

Om du är den vi söker kan vi erbjuda ett spännande, varierande och stimulerande arbete. 

B-körkort är ett krav. Meriterande om du har truckkort, C-kort och/eller BE-kort. 

Tjänsten är på heltid och är en hyrrekrytering via Wikan Personal. Tjänsten inleds med en visstidsanställning på 6 månader via Wikan Personal och sedan är målsättningen att det övergår i en tillsvidareanställning hos vår kund. 

Välkommen med din ansökan via Wikan Personals hemsida www.wikan.se Sista ansökningsdag är den 2 oktober. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. 

För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist, 044 - 590 65 12. Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 oktober . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Inköpare