Wikan Personal

Industripersonal sommarvik

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal söker nu ett antal industriarbetare, såväl på heltid som deltid, för arbete ute hos våra kundföretag i sydöstra Skåne under sommaren.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsterna innebär i huvudsak att övervaka och sköta maskiner, handpaketera och vara behjälplig på lagret. Skiftarbete förekommer.

Din bakgrund
Du som söker ska ha ett starkt engagemang för ditt arbete, du är pålitlig, noggrann och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av industriarbete och innehav av truckkort är meriterande. 

Ansökningarna behandlas löpande.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Simrishamn

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Industripersonal sommarvik