Wikan Personal

Industriarbetare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Det händer mycket under kommande säsong, därför kommer vi framöver ha behov av kunnig industripersonal till många av våra kunder!

Dina arbetsuppgifter
Som industriarbetare kommer du antingen att arbeta med montering på olika nivå, enklare svets, packning eller andra allmäna industri/verkstadsuppgifter.

Din bakgrund
Vi söker dig som är intresserad av industriarbete, har lätt för att lära nya arbetsuppgifter och inte är rädd för att ta i och jobba i ett högt tempo. Har du tidigare jobbat inom tillverkningsindustrin är det meriterande. Du är en noggrann lagspelare med stort engagemang för ditt arbete.

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Körkort B och tillgång till bil är en förutsättning för att ta sig till arbetsplatsen vid eventuell skiftgång. 

Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Johanna Fondell pål 044 - 5906502 eller Malin Hjalmarsson på 044-5906515.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 9 maj . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Industriarbetare