Wikan Personal

Hyveloperatör

Vi söker för kunds räkning en hyveloperatör till sågverk.

Dina arbetsuppgifter
Du ska arbeta på hyveln med förkommande arbete sortering, paketering etc.
Arbetet är 2-skift.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi vill att du har en industriell bakgrund inom träbranchen. Du är tekniskt intresserad och tycker att trä är fantastiskt att jobba med!
Du har en hög arbetsmoral och gillar att jobba i högt tempo, du har lätt för att samarbeta med andra eftersom du jobbar i ett lag, detta betyder också att du måste vara noga med tider.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har en inställning att det jag inte kan vill jag lära mig.
Meriterande om du har truckkort B1 utan viktbegränsning.
Du har körkort och tillgång till bil. Du talar och förstår svenska utan problem, detta är särskilt viktigt eftersom man komunicerar via komradio och säkerheten är viktig.

Information och kontakt
Anställningen börjar som en visstidsanställning via oss men kan för rätt person leda till anställning direkt hos vår kund.

Sista ansökningsdag är 2018-11-16, men vi gör löpande urval så sök omgående om du känner att detta är något för dig!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Leif Håkansson 0381-480953.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 21 timmar . Arbetsort : Hultsfred

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Hyveloperatör