Wikan Personal

Hantlangare / golvläggare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal söker nu en hantlangare/golvläggare till ett företag ett par mil söder om Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter
Vårt kundföretag lägger epoxygolv i bland annat industrilokaler, storkök och parkeringsgarage. Jobben utförs mestadels ute på fältet och oftast på olika platser i Skåne, men även på andra håll i landet. Som hantlangare/golvläggare kommer du ingå i ett arbetslag där uppgifterna är fysiskt krävande, men omväxlande. 

Arbetstiden är dagtid som utgångspunkt, men kan variera beroende på jobbens art. Emellanåt blir det mycket övertid.

Din bakgrund
Du som söker får gärna ha en hantverkarbakgrund, exempelvis som snickare, målare, matt- eller golvläggare. Du är van att handskas med handmaskiner och att arbeta med kroppen. Du får inte vara rädd för att skita ner dig eller hugga i. 

På grund av företagets geografiska upptagningsområde kommer mycket av arbetet att ske på resande fot, vanligtvis söndag till torsdag/fredag. Din sociala situation måste därför vara sådan att den tillåter veckopendling och långa arbetsdagar. 

Som person är du noggrann, ansvarstagande och flexibel. Du trivs med att jobba i team. För rätt person finns goda möjligheter att växa och utvecklas i rollen hos företaget, därför ser vi gärna sökande med ett naturligt driv och ambitioner.

Tjänsten är inledningsvis en visstidsanställning, med start omgående. 

Sista ansökningsdag är den 22/4, men om detta låter som något för dig så ser vi gärna att du skickar din ansökan till oss redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta Kristoffer Svensson på telefon 044-590 65 08.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 2 timmar . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Hantlangare / golvläggare