Wikan Personal

Grävmaskinförare

Vi söker personal till ett entreprenadföretag för grävarbete i sydvästra Skåne.

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Nu söker vi grävmaskinförare för entreprenadarbete i sydvästra Skåne.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består huvudsakligen av att gräva och schakta jord inom ett begränsat utgrävningsområde. Såväl dag- som natt och helgarbete förekommer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som tidigare jobbat som grävmaskinist och har yrkesbevis. Du är van att jobba självständigt, är noggrann och trivs med att jobba utomhus i alla väder.

Tillträde i november.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 oktober . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning Transport & Logistik


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Grävmaskinförare