Wikan Personal

Golvläggare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vårt kontor i Blekinge ligger i Karlskrona. Vi kan personal.

Vi söker nu till vår kund i Karlskrona en golvläggare.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som gillar att ta ansvar och är självgående. Du ska vara social och ha ett bra bemötande mot kunderna. Du kommer att jobba med trägolv, laminat, plastmattor i torra och våtutrymmen, linoleum och textilmattor. Du kommer att arbeta i olika miljöer, alltifrån byggen, lägenheter, skolor m.m.

Start sker så fort som möjligt och uppdraget är på heltid. Arbetstider kommer att vara måndag till fredag 07.00-16.00.

Din bakgrund
Du har ett yrkesbevis eller minst 5 års erfarenhet som golvläggare. Meriterande är det om du har utbildning för GVK och Heta arbeten. 

Som person är du en kvalitetsmedveten, drivande, noggrann, självständig och samtidigt en sann lagspelare.

Du har goda kunskaper i svenska i både skrift och tal då vi har mycket kundkontakter. Det är ett krav att du har B-körkort.

Tjänsten är en hyrrekrytering första sex månaderna via Wikan Personal som förväntas övergå i anställning direkt hos kunden.

Sista ansökningsdag är den 30:e maj 2017 men ansök så snart som möljigt då anställning kan ske under ansökningstidens gång.

Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida.
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Karlskrona

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Golvläggare