Wikan Personal

Fastighets/service repratör

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en Fastighetsreparatör till vår kund i Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär underhåll inom el och vvs, reparera inredningar i fastigheter, byte vitvaror, hålla koll på värme samt ventilation i fastigheter i Kristianstads kommun med omnejd. Arbetstid: Dagtid 07:00-16:00 med Jour var 5 vecka.

Din bakgrund
Du ska kunna arbeta självständigt och ha erfarenhet av diverse service av el, vvs samt underhåll. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper; du är noggrann, strukturerad, ansvarsfull samt kreativ vid felsökningar. Du tycker om att ge service och att samarbeta med andra.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Tjänsten är långisktig. Den kommer att börja med en provanställning men om allt går bra är planen att tjänsten går över i en tillsvidareanställning.

Arbetet beräknas starta omgående. Sök så snart du kan då vi använder löpande urval på den här tjänsten.

För mer info kontakta Ola Jontoft på telefon 044-590 65 13

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 maj . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Fastighets/service repratör