Wikan Personal

Erfaren CNC-Programmerare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vårt kontor i Blekinge ligger i Karlskrona. Vi kan personal.

Vi söker nu till vår kund i Karlskrona en erfaren CNC-operatör med programmeringskunskap.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av fräsning, svarvning, ritningsläsning, programmering och maskinunderhåll.

Din bakgrund
Du skall ha några års erfarenhet av CNC fräsning och/eller svarvning. Du har erfarenhet av både enstycke och små serier och har god erfarenhet av både mättekning och bearbetningsteknik. Du är van att ställa om och programmera maskinen

Det är en merit och fördel om du dessutom har erfarenhet av allmänt verkstadsarbete såsom kapning, borrning och efterbearbetning. Som person är du en kvalitetsmedveten, drivande, noggrann, självständig och samtidigt en sann lagspelare.

Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal som förväntas övergå i anställning direkt hos kunden om allting fungerar som det ska.

Ansök direkt då rekrytering kan ske under ansökningsperioden.

Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter drygt 300 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Karlskrona

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Erfaren CNC-Programmerare