Wikan Personal

Enhetschef insamlingen

Om företaget
Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som helt ägs av Hässleholms kommun. Vi behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter samt producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe. Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Ansvar, engagemang och kunskap för en hållbar framtid är vår vision! Vi är ca 95 anställda och omsätter drygt 270 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om Hässleholm Miljö AB på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se  

Vi söker nu en enhetschef till vår insamlingsverksamhet. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som enhetschef på insamlingen har du personalansvar för 12 personer, varav tio chaufförer och två transportledare. Du ingår i kommunala nätverk och fungerar som kontaktperson mot entreprenörer och abbonenter. 

Tillsammans med transportledarna håller enhetschefen ihop den dagliga driften. Enhetschefen har det logistiska helhetsperspektivet och det övergripande systemansvaret, samt budgetansvar för insamlingsverksamheten. 

Enhetschefens roll är också att utveckla verksamheten utefter omvärldens krav och kundernas önskemål, samt att verka för goda samarbeten i såväl interna som externa kontaktvägar.

Enhetschefen rapporterar till verksamhetsområdeschefen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du som söker har en bakgrund inom transportledning eller liknande. Du har goda kunskaper inom arbetsmiljö och miljöområdet, där det ses som meriterande om du har en högskoleutbildning inom fältet. Du har tidigare erfarenhet som chef.

Har du erfarenhet av upphandling och prissättning från kommunal verksamhet är det ett plus.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du måste framförallt vara en tydlig ledare som skapar en god teamkänsla och sammanhållning i personalgruppen. Egenskaper vi efterfrågar är social, kommunikativ och entusiasmerande. 

B-körkort är ett krav. Du har en god datorvana och får gärna ha arbetat i affärssystem. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är en van administratör.

Information och kontakt
Detta är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt efter överenskommelse. Tjänsten är på heltid och förlagd till dagtid. Tjänsten är placerad på HKC i Vankiva.

Vill du arbeta med frihet under ansvar i en stabil organisation där vi ligger i framkant med avseende på teknisk utveckling? Vill du vara med och påverka lokala frågor i ett större sammanhang? I så fall är du välkommen med din anökan.

Sista ansökningsdag är 2019-01-08 och vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.se

Vid frågor är du välkommen att kontakta Kristoffer Svensson på 044-5906508 eller Sara Kvist på 044-5906512.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 8 januari . Arbetsort : Hässleholm . Publicerat : 7 december

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Enhetschef insamlingen