Wikan Personal

Elektriker

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en elektriker till ett företag i Hörbytrakten som gör specialanpassade inredningar till arbetsfordon.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med montering av elsystemen och eldetaljerna till de inredningar som företaget bygger, och hjälpa till med eltekniska lösningar vid konstruktion.

Din bakgrund
Du är en erfaren elinstallatör både i 220 Volt och i fordonsel, och du har en elektrikerutbildning i botten. Du behärskar schema- och ritningsläsning, är en händig montör och är van vid att lösa tekniska problem som kan uppstå vid olika elinstallationer. Du är självgående i ditt arbete, men trivs och fungerar bra även i ett lag.

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök direkt.

Anställningen är en visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning hos kundföretaget.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 5 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Hörby


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Elektriker