Wikan Personal

Elektriker

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning, och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu elektriker till Eltjänster i Degeberga och Hörby.

Eltjänster är ett familjeföretag med en välsorterad butik i Degeberga. Tillsammans med Cederholms Rör och A. Perssons Elektriska är vi ett komplett företag för El & VVS.

I dessa rekryteringar samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker två serviceelektriker med kompetens inom nyinstallationer, reparationer, monteringsarbeten och felsökning samt lantbruksinstallationer och reparationer. Extra plus för kunskap inom PLC programmering, Larm och Data. 1 tjänst ska tillsättas i Degeberga och 1 i Hörby.

Vi söker dessutom en industrielektriker/automationselektriker för arbete inom industri och lantbruk i Degeberga-trakten. Det krävs kompetens och erfarenhet inom PLC programmering , felsökning samt mekaniskt arbete.
Du skall kunna arbeta självständigt, vara stresstålig, kunna planera och ta ansvar för dina arbeten. Extra plus för kompetens inom maskinsäkerhet.

Din bakgrund
Som person är du engagerad, pålitlig och tekniskt intresserad, gärna en duktig problemlösare.

Detta är rekryteringar där Eltjänster blir din arbetsgivare redan från start.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 5 juli


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Elektriker