Wikan Personal

El- och Serviceteknikger

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Nu söker vi en el- och servicetekniker till ett verkstadsföretag i Malmö.

Om Företaget
Företaget konstruerar, tillverkar och säljer arbetsfordon.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av montage av elutrustning i produktionen, att reparera maskiner ute hos kunder och inne i verkstaden. Elkonstruktion och framtagning av dokumentation tillsammans med företagets elektriker, samt utbilda kunder i användandet av fordonen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har goda elkunskaper. Du har också jobbat med hydraulik, pneumatik och mekanik. Du trivs med kundkontakter och med att samarbeta med andra människor. Du är noggrann, strukturerad och har god datorvana. Körkort och bil är ett krav.

Tillträde snarast.

Ansökningarna behandlas löpande, så ansök direkt!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb El- och Serviceteknikger