Wikan Personal

El- och automationstekniker

The Absolut Company söker en el- och automationstekniker till underhållsavdelningen i Åhus.

Om företaget
The Absolut Company har det globala ansvaret för produktion, utveckling och strategisk marknadsföring av Absolut Vodka, Malibu, Kahlúa och Our/Vodka. Absolut Vodka är världens femte största internationella spritvarumärke. All Absolut Vodka tillverkas i Åhus, Skåne, med samma kontinuerliga destillation som introducerades av dess progressive grundare LO Smith. Idag är det Sveriges enskilt största livsmedelsexport. Malibu är världens största rombaserade spritdryck med kokosnötssmak. Kahlúa kaffelikör är världsledande inom sitt segment. Sedan juli 2008 är The Absolut Company, tidigare V&S Vin & Sprit AB, ett bolag inom Pernod Ricard-koncernen, #2 inom vin och sprit globalt. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Företaget har 500 anställda och försäljning i över 150 marknader. VD är Anna Malmhake.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med modern produktionsutrustning och styrsystem och ingå i ett arbetslag som ansvarar för den tekniska driften av anläggningen. 

I huvudsak kommer du att arbeta med:
- Underhåll och felsökning
- Förbättringar och reparation av produktionsutrustning
- Installationsarbeten av ny utrustning
- Medverka i förbättringsarbete och vara delaktig i projektgrupper

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har teknisk gymnasieutbildning med inriktning styr- och reglersystem, automation eller el. Vidare har du PLC-bakgrund och är utbildad i Siemens Simatic S7 eller liknande styrsystem. Erfarenhet från produktions- eller processindustri ses som meriterande. 

För att lyckas i rollen behövs även ett gediget tekniskt intresse och en stark vilja att utvecklas. I arbetslaget ställs höga krav på samarbetsförmåga där du med ett lösningsorienterat förhållningssätt tar dig an dina arbetsuppgifter. 

Goda kunskaper i engelska samt B-körkort är krav.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd till skift.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Vid funderingar, vänligen kontakta rekryteringskonsult Kristoffer Svensson på 044-5906508 eller rekryteringskonsult Jennie Johansson på 044-5906505.

Vi tillämpar löpande urval så skicka din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 19 december.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 19 december . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 26 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb El- och automationstekniker