Wikan Personal

Ekonomiassistent på Ytab

Om oss
Ytab är specialister på ytbehandling med starkt fokus på plast och komposit. Vi har lackeringsanläggningar i Sverige och Ungern. Vi har många små, medelstora och stora kunder inom många branscher, inklusive bilbranschen, konsumentelektronik, vitvaror, möbler, medicinteknik och inredning. Ytabs fabriker är några av de mest högteknologiska lackeringsanläggningarna i Europa. Våra tillverkningslinjer är helautomatiserade och använder robotstyrd och digital processtyrning. Ytab-koncernen har totalt 150 högt kvalificerade och erfarna anställda. Tillsammans utgör de en professionell, kundfokuserad och kostnadseffektiv lackeringspartner som kan göra underverk. 

Vi har expanderat kraftigt och ska nu utöka organisationen med en ekonomiassistent. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som ekonomiassistent består av daglig kontroll av kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och viss avstämning till bokslut. Du rapporterar direkt till ekonomiansvarig. Som ekonomiassistent kommer du att ha kundkontakt, en del på engelska och främst via telefon. Dokumentation av olika slag är en viktig arbetsuppgift. Du kommer också att bli tilldelad praktiska arbetsuppgifter såsom postärenden, kontorsinköp etc. Meriterande är någon erfarenhet av löneberäkning.

Din bakgrund
Du som söker har utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av liknande arbete i en mindre eller medelstor privatägd organisation. Du trivs att arbeta i högt tempo och är säker i din roll som ekonomiassistent. Du ska ha god datorvana och är van användare av Office-programmen och ekonomisystem. Vårt affärssystem heter Garp och lönesystemet vi använder är Kontek. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, i svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker därför dig som är driven, analytisk och flexibel. Du är inte rädd för att "hugga i" när det behövs. I ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du gillar att ha flera bollar i luften samtidigt och har förmågan att arbeta i ett högt tempo. 

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Näsum. Tjänsten är 75 % av en heltid, som eventuellt kan utökas på sikt, och en tillsvidareanställning hos Ytab. 

Vi tillämpar löpande uttagning så ansök om tjänsten snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 2018-05-29.

Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se. 

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på tel. 044 - 590 65 12.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Bromölla

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Ekonomiassistent på Ytab