Wikan Personal

Ekonomiassistent

Om företaget
Metallgrossisten Skandinavien AB eller som vi kallar oss, ?Metallgrossisten? lagerhåller, vidareförädlar och säljer handelsstål, armering och byggnadssmide från våra lokaler i Kristianstad till framförallt industrin i Östra Skåne. 

Metallgrossisten engagerar sig lite mer, jobbar oavbrutet med att allt ska vara enkelt och snabbt för dig som kund. Vi vet hur viktigt det är för dig att vi engagerar oss i just ditt materialbehov. Vi sätter även en ny standard i branschen där vi ser tillgänglighet som en ansenlig faktor. Du når oss från 7 på morgonen till 7 på kvällen 7 dagar i veckan. Stållagret har öppet från 7 till 16.30 varje vardag där vi har möjlighet att lösa just ditt materialbehov på ett snabbt och smidigt sätt.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som ekonomiassistent består av daglig kontroll av kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och viss avstämning till bokslut. Du rapporterar direkt till ekonomiansvarig. Som ekonomiassistent kommer du att ha kundkontakt, en del på engelska och främst via telefon. Dokumentation av olika slag är en viktig arbetsuppgift. Du kommer också att bli tilldelad praktiska arbetsuppgifter såsom postärenden, kontorsinköp etc. Meriterande är någon erfarenhet av löneberäkning.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av liknande arbete i en mindre eller medelstor privatägd organisation. Du trivs att arbeta i högt tempo och är säker i din roll som ekonomiassistent. Du ska ha god datorvana och är van användare av Office-programmen och ekonomisystem. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, i svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker därför dig som är driven, analytisk och flexibel. Du är inte rädd för att "hugga i" när det behövs. I ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du gillar att ha flera bollar i luften samtidigt och har förmågan att arbeta i ett högt tempo. 

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Kristianstad. Tjänsten är 100 % och en visstidsanställning som börjar hos Wikan Personal som sen går över till tillsvidareanställning på Metallgrossisten

Om Wikan personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Frågor och kontakt
Vi tillämpar löpande uttagning så ansök om tjänsten snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 2018-10-28

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Ola Jontoft på tel. 044 - 590 65 13.

Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 oktober . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Ekonomiassistent