Wikan Personal

Ekonom/administratör

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Våra Småländska kontor ligger i Eksjö och Vetlanda.
Vår uppdragsgivare Landsbrovillan expanderar och behöver nu förstärka sin organisation med ytterligare medarbetare på kontoret.

Om Företaget
Landsbrovillan är ett familjeföretag med ett 15 tal medarbetare vars specialitet är att tillverka kundanpassade villor, fritidshus och lägenheter
och omsätter ca 30 miljoner.
Vår styrka är det personliga engagemanget förmågan att lyssna på och lösa kundens önskemål och behov vid byggplaneringen.

Dina arbetsuppgifter
Du jobbar med leverantörs och reskontra, revisioner, registrera kundinbetalningar, debetfakturor/kreditnotor, löneutbetalningar, skatte/momsdeklarationer samt avstämningar och uppföljningar.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad på gymnasienivå eller motsvarande inom ekonomi och har erfarenhet av självständigt arbete inom leverantörs & kundreskontra.
Du har goda kunskaper i redovisning och vana att arbeta med Officepaketet, gärna med erfarenhet av ?Vismas? affärssystem inom administration och löner.
Vi ser gärna att du har arbetat med revisioner och har kunskaper i affärssystem.
Dina kunskaper i svenska är goda i såväl tal som skrift.
Du är serviceinriktad, social och har god förmåga att samarbeta. Vi ser att du har ett eget driv och är noggrann,
Du skall ha lätt för att skapa goda relationer såväl internt som externt.
Tjänsten är dagtid med 50% sysselsättningsgrad.

Anställningen börjar som en inhyrning via Wikan personal, men för rätt person leder den till en anställning direkt på Landsbrovillan. 
Sista ansökningsdag 2018-07-20, men vi gör fortlöpande urval så vänta inte med din ansökan!
Har du frågor är du välkommen att ringa Leif Håkansson Wikan Personal AB 0381-480953.


Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 20 juli . Arbetsort : Vetlanda

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Ekonom/administratör