Wikan Personal

Ekonom till Skellefteå Kraft

För ett konsultuppdrag på Skellefteå Kraft söker vi nu en affärsmässig och framåtlutad ekonom som ska arbeta med företagets investeringsverksamhet.

Om företaget
Skellefteå Kraft driver på utvecklingen av förnybar energi genom investeringar och forskning. Vi är en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Målet är att vår egen energiproduktion ska bli 100 procent hållbar. 

Ekonomiavdelningen består av en chef, fem controllers, tio ekonomer och sex administratörer. På avdelningen finns även en investeringssamordnare och en investeringsanalytiker som arbetar med den interna investeringsprocessen. Tillsammans jobbar vi som ett lag och det innebär att vi även går in och stöttar varandra vid arbetstoppar med de arbetsuppgifter som ligger på avdelningen.

Dina arbetsuppgifter
Som investeringssamordnare stöttar du verksamheten i framtagande av beslutsunderlag för investeringsprojekt samt planering och samordning av investeringsärenden. Du håller ihop, bevakar, strukturerar och föreslår tidsplan för ärenden, allt i samråd med verksamheten och beslutsinstanserna. Vid behov upprättar du investeringskalkyler. Arbetet präglas av hög grad av självständighet.

Som investeringssamordnade arbetar du koncernövergripande med att utveckla den strategiska investeringsverksamheten på Skellefteå Kraft. Arbetet innebär många olika kontakter inom företaget då du fortsätter att utveckla processer, arbetsmetoder och rutiner för att säkerställa ett bra flöde i investeringsprocessen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker en civilekonom med minst tre års relevant erfarenhet inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. 

Ett processorienterat arbetssätt och erfarenhet av arbete med investeringar och investeringskalkyler är mycket meriterande. Likaså goda kunskaper i Excel och Word.
Som person är du initiativtagande och strukturerad, har ett strategiskt tänk samt ett affärsmässigt tankesätt. Du gillar att arbeta med människor och en duktig kommunikatör, i både tal och skrift. 

Skellefteå Kraft strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökande som breddar vår mångfald.

Information och kontakt
Tjänsten som investeringssamordnare är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Wikan Personal. Start önskas omgående och uppdraget sträcker sig till och med april 2019. För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Linnéa Engman på telefonnummer 070-39 17 434.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 15 timmar . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 30 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Ekonom till Skellefteå Kraft