Wikan Personal

Driftsmekaniker till Hässleholm Miljö

Om oss
Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som helt ägs av Hässleholms kommun. Vi behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter samt producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe. Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Ansvar, engagemang och kunskap för en hållbar framtid är vår vision! Vi är ca 90 anställda och omsätter drygt 270 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om Hässleholm Miljö AB på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se
 

Nu utökar vi vår underhållsavdelning och söker därför en driftsmekaniker. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som driftsmekaniker på Hässleholm Miljö kommer du arbeta brett och varierat med diverse underhålls- och reparationsarbeten. Felsökning av maskiner och processteknisk utrustning, svetsarbete, hydraulik, svarvning, planering av revisioner samt inköp av reservdelar etc ingår i dina arbetsuppgifter. 

Arbetet sker i nära samarbete med elektriker och driftspersonal. I tjänsten tillhör du underhållsenheten och rapporterar till enhetschefen. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni med frihet under ansvar och agerar självständigt och tar ansvar för att utveckla företaget inom arbetsområdet.

Din bakgrund
Vi söker dig som arbetat flera år med diverse mekaniskt underhåll. Meriterande är om du har erfarenhet av panndrift eller verksamhet som i övrigt liknar vår. Körkort och tillgång till bil krävs för färd till och från arbetsplatsen, då beredskapstjänstgöring kan ingå. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver vara:
- Noggrann, strukturerad, systematisk och delaktig i att driva processer framåt.
- En problemlösare med stor initiativförmåga.
- Van vid att arbeta både självständigt och i samarbete med andra.
- Ansvarstagande både gällande uppdraget och uppgifterna, men också i ditt bidrag till stämningen i gruppen och på arbetsplatsen.

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning (vi tillämpar provanställning). På Hässleholm Miljö har vi individuell lönesättning.

Enheten är placerad på värmeverket i Hässleholm, men arbetet sker på samtliga av HMAB:s anläggningar inom Hässleholms kommun.

Är du en pigg, glad och hjälpsam person som behärskar bredden av uppgifter som ingår i tjänsten som mekaniker kan du vara den vi söker. 

Vill du arbeta med frihet under ansvar i en stabil organisation där vi ligger i framkant med avseende på teknisk utveckling? Vill du vara med och påverka lokala frågor i ett större sammanhang? Vill du på sikt kunna växa med din roll och få utökade ansvarsområden? I så fall är du välkommen med din anökan.

Vi tillämpar löpande urval, där sista ansökningsdag är 2018-07-03. Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.se


Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 3 juli . Arbetsort : Hässleholm


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Driftsmekaniker till Hässleholm Miljö